Διακοπές κατάδυσης στην Ελλάδα

Διακοπές κατάδυσης στην ΕλλάδαΕσείς πού θα κάνετε τις επόμενες διακοπές κατάδυσης; Υπάρχει ένας υποβρύχιος κόσμος περιπέτειας που σας περιμένει εκεί έξω. Το επόμενο ταξίδι σας μπορεί να σας σας οδηγήσει στη νέα αγαπημένη σας τοποθεσία κατάδυσης, το καλύτερο ναυάγιο ή έναν αξέχαστο ύφαλο. Από όλους τους μεσογειακούς προορισμούς για καταδύσεις, πουθενά δεν είναι τόσο συναρπαστικό όσο στην Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά.

Υπάρχει πληθώρα ναυαγίων να εξερευνήσετε, θαυμάσια θαλάσσια ζωή, τεράστιες υπόγειες σπηλιές, και μια ποικιλόμορφη και απίστευτα όμορφη ακτογραμμή. Η Ελλάδα είναι εξαιρετική για καταδύσεις. Εδώ θα βρείτε μια μοναδική τοποθεσία και έναν από τους καλύτερους προορισμούς για εξερεύνηση.

Διακοπές κατάδυσης στην Άνδρο

Διακοπές κατάδυσης στην ΆνδροΟι διακοπές κατάδυσης στο νησί της Άνδρου είναι μαγικές. Το νησί είναι το βορειότερο και δεύτερο μεγαλύτερο των Κυκλάδων με ακτογραμμή 176 χιλιομέτρων. Τα κρυστάλλινα νερά της Άνδρου είναι γεμάτα με ενδιαφέρουσα υδρόβια ζωή, καθιστώντας την ιδανικό μέρος για διακοπές κατάδυσης.

Η κοντινή απόσταση της Άνδρου με την Αθήνα, την καθιέρωσε ως ένα από τα καλύτερα μέρη καταδυτικών αποδράσεων ή πολυήμερων διακοπών. Η σύνδεση της με άλλα νησιά στις Κυκλάδες, την καθιστά ιδανική στάση για μια περιπέτεια.

Διακοπές κατάδυσης στο ScubAndros

Ο καλύτερος συνδυασμός για διακοπές κατάδυσης είναι να τα έχεις όλα δίπλα σου. Το ScubAndros βρίσκεται στο λιμάνι του Γαυρίου. Εκεί βρίσκεται το απόλυτο ορμητήριο καταδύσεων περιλαμβάνοντας και προσφέροντας τα πάντα. Άρτιο εξοπλισμό κατάδυσης και φυσικά έμπειρους δύτες θα σου τα δείξουν όλα.

Αν δεν είσαι εξοικειωμένος δεν πειράζει μπορούμε να αρχίσουμε από το Α και να σε βοηθήσουμε να γνωρίσεις τον μοναδικό κόσμο των καταδύσεων. Αν πάλι έχεις κάποια εμπειρία ή θες να αποκτήσεις κάποιο δίπλωμα  βρισκόμαστε εδώ ως επίσημοι συνεργάτες της. Αν έχεις αρκετή εμπειρία τότε θα σε ταξιδέψουμε σε απίστευτες τοποθεσίες κατάδυσης για να γνωρίσεις τον απίστευτο υποθαλάσσιο κόσμο της μαγευτικής Άνδρου.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ