Πωλήσεις και ενοικιάσεις εξοπλισμού

Στο ScubAndros θα βρείτε οτιδήποτε χρειάζεστε για τις καταδύσεις σας, σε προσιτές τιμές. Σας παρέχετε η καλύτερη εξυπηρέτηση από έμπειρο προσωπικό, σε θέματα κατάδυσης και τον εξοπλισμό της. Υπάρχουν μάσκες, στολές, βατραχοπέδιλά, αναπνευστήρες και φιάλες οξυγόνου για πιστοποιημένους επαγγελματίες δύτες και αρχάριους. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πως θα επιλέξετε τον σωστό και κατάλληλο εξοπλισμό, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, την εμπειρία σας και τον τύπο κατάδυσης που θέλετε να κάνετε.

Να μάθετε πληροφορίες για την θερμική προστασία της στολής και το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει, να νιώθετε άνετα μέσα σε αυτήν. Σας δίνετε η δυνατότητα απλά να νοικιάσετε ή ακόμα και να αγοράσετε, έναν εντελώς δικό σας εξοπλισμό. Το κατάστημα διαθέτει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που θα χρησιμοποιήσετε, από τις πιο γνωστές και κυρίαρχες μάρκες στο χώρο των καταδύσεων.

Service εξοπλισμού

Το Service του καταστήματος ScubAndros μπορεί να σας βοηθήσει στον οπτικό και υδροστατικό έλεγχο του εξοπλισμού σας, καθώς επίσης στον καθαρισμό ανάμεσα στους συνδέσμους του, μέσω της αποσυναρμολόγησής. Γίνετε επισκευή βαλβίδων, αντικατάσταση μπαταριών και των κομματιών που θεωρούνται πλέον επικίνδυνα. Ακολουθείται μια σειρά από συγκεκριμένα βήματα και δοκιμές πίεσης, αέρα και νερού για την βεβαίωση της απόδοσής του. Έλεγχος του ρυθμιστή για ακριβή ανάγνωση και ρύθμιση της στολής σας στους καρπούς και στο λαιμό.

  • Πιστοποιημένο Service Ρυθμιστών Αναπνοής
  • Οπτικός και υδροστατικός έλεγχος φιαλών
  • Προετοιμασία καταδυτικού εξοπλισμού για οξυγόνο
  • Συστήματα Οξυγόνου
  • Συστήματα μετάγγισης καταδυτικών αερίων
  • Ανταλλακτικά και επισκευή καταδυτικού εξοπλισμού
  • Επισκευή στεγανών στολών
  • Service και αντικατάσταση μπαταριών σε υπολογιστές κατάδυσης

Αν σας αρέσει η κατάδυση τότε έχετε επενδύσει σε στολή και εξοπλισμό αυτόνομης κατάδυσης. Σίγουρα, θα θέλατε να φροντίσετε αυτόν τον εξοπλισμό και να παραμείνει αξιόπιστος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πρέπει να γνωρίζετε ότι με τη σωστή συντήρηση του παρατείνεται σημαντικά η ζωή του. Απαιτείται να ελέγχονται και να καθαρίζονται τακτικά σε όλα του τα εξαρτήματα. Ένας εξοπλισμός καλής κατάστασης σας παρέχει περισσότερη ασφάλεια.

Αν μένετε στο ξενοδοχείο Περράκης θα έχετε έκπτωση 10% σε όλες τις παροχές του ScubAndros και στα προγράμματα εκπαίδευσης μας αυτόνομης κατάδυσης (PADI). Μπορείτε επίσης να ενοικιάσετε όλο τον εξοπλισμό snorkeling με μόνο 10€ / ημέρα.