Ανακαλύψτε την εμπειρία καταδύσεων

Ανακαλύψτε την κατάδυση και μάθετε πώς είναι να αναπνέετε κάτω από το νερό; Εάν θέλετε να δοκιμάσετε καταδύσεις, αλλά δεν είστε έτοιμοι να λάβετε πιστοποίηση, το Discover Scuba Diving είναι για εσάς. Τα καταδυτικό μας κέντρο προσφέρει αυτό το πρόγραμμα είτε σε πισίνα, είτε σε παραλία, είτε με ένα σκάφος κατάδυσης. Αν και δεν αφορά μια σειρά μαθημάτων πιστοποίησης, το Discover Scuba Diving είναι μια γρήγορη και εύκολη εισαγωγή σε ό, τι χρειάζεστε για να εξερευνήσετε τον υποβρύχιο κόσμο. Για να εγγραφείτε, πρέπει να είστε τουλάχιστον 10 χρονών. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία σε καταδύσεις, αλλά πρέπει να είστε σε λογική φυσική κατάσταση.

Σχετικά με το Discover Scuba Diving Course

Μπορείτε να μάθετε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να βουτήξετε υπό την άμεση επίβλεψη μας. Εάν θέλετε να κάνετε μια βουτιά στα ανοιχτά, θα εξασκήσετε λίγες επιπλέον δεξιότητες σε ρηχά νερά για να προετοιμαστείτε για την περιπέτεια σας. Ετοιμαστείτε για:

Βασική γνώση πάνω στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε για να βουτήξετε και πόσο εύκολο είναι να κινηθείτε στο νερό με τον εξοπλισμό σας.

Να μάθετε πώς είναι να αναπνέετε κάτω από το νερό.

Να αποκτήσετε βασικές δεξιότητες που θα χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια κάθε κατάδυσης.

Να διασκεδάστε, να κολυμπήστε και να εξερευνήσετε.

Να μάθετε πως θα γίνετε πιστοποιημένος δύτης μέσα από το PADI Open Water Diver.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Κόστος PADI Discover Scuba Diving

60 ευρώ (1 βουτιά)
95 ευρώ (2 βουτιές την ίδια μέρα)

Δεν απαιτείται εμπειρία για αυτό το μάθημα