Κάνε κράτηση!

PADI Rescue Diver

Οι δύτες περιγράφουν το PADI Rescue Diver ως το πιο απαιτητικό αλλά και το πιο ενδιαφέρον που έχουν λάβει. Γιατί; Γιατί μαθαίνεις να προβλέπεις και να διαχειρίζεσαι προβλήματα μέσα στο νερό, αποκτώντας αυτοπεποίθηση για τις δεξιότητες σου ως δύτης γνωρίζοντας ότι μπορείς να βοηθήσεις και άλλους αν χρειαστεί. Κατά την διάρκεια του θα μάθεις να είσαι καλύτερος σύντροφος εξασκώντας την δεξιότητα λύσης προβλημάτων η οποία θα σου γίνει δεύτερη φύση.

Θα πρέπει να έχεις ολοκληρώσει το Emergency First Response Primary and Secondary Care (CPR and First Aid) εντός των τελευταίων 2 ετών. Μπορείς βέβαια να το ολοκληρώσεις εντός του προγράμματος Rescue Diver. Ο εκπαιδευτής μας μπορεί επίσης να προσφέρει παράλληλα το  PADI Emergency Oxygen Provider.

Σχετικά με το PADI Rescue Diver

Το PADI Rescue Diver σε καθιστά ικανό να αντιμετωπίσεις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης μέσα από διάφορες τεχνικές. Μέσα από την απόκτηση γνώσης και τα μαθήματα διάσωση μαθαίνεις να αναγνωρίζεις καταστάσεις και να αντιδράς. Μέσα από σενάρια διάσωσης εφαρμόζεις τις γνώσεις και τις δεξιότητες σου. Τα θέματα περιλαμβάνουν:

  • Αυτο-διάσωση
  • Διάγνωση και διαχείριση στρες σε άλλους δύτες.
  • Διαχείριση έκτακτων καταστάσεων και εργαλεία
  • Διάσωση δυτών σε πανικό
  • Ανάνηψη μη ανταποκρινόμενων δυτών

Προϋποθέτει:
Ηλικία άνω των 12 ετών
EFR εντός 24 μηνών
PADI Advanced Open water

Τιμή: 350€ / συμμετέχοντα

Κάνε κράτηση!