Κάνε κράτηση!

PADI Wreck Diver

Είτε πρόκειται για τεχνητό ύφαλο για δύτες, είτε αποτέλεσμα ατυχήματος, τα ναυάγια είναι παράθυρα στο παρελθόν. Πλοία, αεροπλάνα και ακόμη και αυτοκίνητα είναι συναρπαστικά για εξερεύνηση και συνήθως γεμίζουν με υδρόβια ζωή. Κάθε κατάδυση ναυαγίου προσφέρει μια ευκαιρία για ανακάλυψη, ξεκλείδωμα ενός μυστηρίου ή αναζήτηση για που έχει χαθεί. Το PADI Wreck Diver Speciality είναι δημοφιλές, διότι προσφέρει όμορφες περιπέτειες, παρακολουθώντας πρακτικές καταδύσεων.

Εάν είστε τουλάχιστον 15 ετών και έχετε αποκτήσει πιστοποίηση PADI Adventure Diver ή υψηλότερη, μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Wreck Diver Speciality.

Σχετικά με το Wreck Diver Course

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι ναυαγίων, μερικοί από τους οποίους προστατεύονται από νόμους για την ιστορική και πολιτιστική τους σημασία. Η εκπαίδευσή σας ξεκινά εξετάζοντας τις οδηγίες για την έρευνα και τον σεβασμό των ναυαγίων. Κατά τη διάρκεια των καταδύσεων θα μάθετε:

  • Ζητήματα ασφάλειας για πλοήγηση και εξερεύνηση ναυαγίων..
  • Έρευνα και χαρτογράφηση ενός ναυαγίου..
  • Χρήση τεχνικών διείσδυσης για καθοδήγηση της εξερεύνησης.
  • Τεχνικές για την αποφυγή θολόυρας από λάσπη ή την ταλαιπωρία του ναυαγίου και των “κατοίκων” του.

Επίσης, η πρώτη κατάδυση αυτού του προγράμματος PADI Speciality Diver μπορεί να πιστωθεί ως Adventure Dive για την πιστοποίηση Advanced Open Water Diver

Προυποθέτει Advanced Open Water Diver

Τιμή: 220€ / συμμετέχοντα

Κάνε κράτηση!